Bud utanför Stockholm, i hela Sverige, Europa eller världen.

Ibland räcker inte horisonten till.. Vi har hjälpt våra kunder att täcka alla Sveriges och resten av världens hörn sedan 2011.
Konceptet med Prioritarie innefattar mångårig erfarenhet, valmöjligheter och fullservice. En utveckling som lett till att vi erbjuder alla lösningar in-house jämfört med det traditionella.
Oavsett om det rör sig om ett kuvert med express, palltransporter eller en container till lägst möjliga pris hittar vi alternativen.
Vi är din fullservice-broker med ett världsomfattande nätverk.
Tulldokument, fraktsedlar och krångliga val är ett minne blott, vi sköter allt!
Vi tar fram förslag anpassade för varje enskilt fall. Olika kurirbolag är bra på olika saker, vi vet vilka vi ska välja och när.
På Prioritaire arbetar vi aktivt för våra kunder. Det innebär, bland annat, att våra kunder slipper hålla koll – vi bevakar samtliga era försändelser och hanterar eventuella problem innan ni ens märker av dem.
För att erbjuda högsta möjliga service och tillgänglighet har vi avtal med ett 30-tal olika leverantörer, däribland UPS, DHL, Fedex mfl.
När något är stort och behöver komma fram fort till Norge är X det bästa alternativet – medan andra gånger är Z ett bättre alternativ. Utifrån varje uppdrags unika kravspecifikation tar vi fram alternativ. Genom erfarenhet och kunskap guidar vi er rätt.

Kurir-nätverk

TA DEL AV VÅRT KURERADE NÄTVERK AV TRANSPORTÖRER.

Flyg ikon

EKONOMI- OCH EXPRESSLÖSNINGAR TILL 236 LÄNDER.

Cykel ikon

VI ÄR REDO ATT CYKLA TILL PARIS, OM DET SÅ ÄR VAD SOM KRÄVS.

Låt oss hantera era försändelser world wide. När det saknas både tid och plats för att tappa fokus är Prioritaire er bästa vän. Vårt nätverk, vår hängivna personal och svårslagna lösningsorientering gör att vi passar rakt in i er verksamhet på nolltid.

Vi vill träffa dig som söker en långsiktig logistikpartner som låter er släppa ratten och luta er tillbaks. Vi söker dig som vill ha era saker levererade, era behov prioriterade och ständigt bli imponerade.

URVAL AV PARTNERS

ups bud sverige utomlands
DHL bud sverige utomlands
fedex bud sverige utomlands
TNT bud sverige utomlands