Är du vår nästa arbetskamrat?

Prioritaire är en modern budbyrå som bryter mallen och skiljer sig väsentligt från allt du hittills trott var tillgängligt.

Vi hjälper våra kunder med bud genom Stockholms många obskyra gränder, ute på bygden där allt är som det en gång var och långt, långt uppe i luften där horisonten kröker sig – som för att påminna oss om hur långt det faktiskt är till New york.

Det är vi som är Prioritaire. Vi prioriterar, levererar och imponerar.

Vill du bli en del av vårt team?

Prioritaire STHLM är ett företag som sätter professionalism och service i första rummet. vi löser det mesta, och vi gör det riktigt bra. vi hjälper våra kunder med väldigt mycket. bland annat: – budtransporter med cykel, bil och lastbil – ärendehantering, som att till exempel handla åt kunder; åka till ikea och därefter montera möblerna hos kund för att slutligen slänga skräpet, handla på systemet, you name it. – internationella transporter med full service. företaget startade från ruta ett, utan en enda kund och idag, snart 7 år senare är det dags att fortsatt expandera vår flotta med fler duktiga kollegor. vi söker nu 2-3 nya chaufförer som vill vara med i vår snabba och dynamiska organisation.

Vi värnar om er integritet! Inga uppgifter som du lämnar häri används av obehöriga tredjeparter, i marknadsföringssyfte eller annat än för att teamet ska behandla er ansökan. Vill du veta mer om hur vi behandlar era persondata? Se vår integritetspolicy!