Oddjobs – när du bara behöver få det löst

Udda uppdrag rent översatt. Tjänsten som inte riktigt går att definiera lika lätt som de andra, men ärenden och uppdrag utanför det ordinära brukar täcka det mesta. En av våra populäraste och absolut mest bekväma tjänster.

”Skulle ni kunna handla lite saker åt oss på IKEA, skruva ihop alltsammans och slänga skräpet?”

Behöver du få något inhandlat i samband med en budleverans? Eller behöver du tre starka personer för att möblera om kontoret temporärt? Du kanske behöver hjälp med få skrivbordet monterat till den nya kollegan?

Nu förstår du nog..
Oddjobs utförs antingen i samband med bud där alla våra chaufförer är utrustade med kreditkort för att snabbt och smidigt göra utläggen som sedan faktureras – alternativt genom att, likt en vaktmästare, komma ut med verktygen och skruvdragaren fullt laddad redo att hjälpa.

Vi vill hjälpa er

Låt oss hantera era ärenden, dygnet runt. När det saknas både tid och plats för att tappa fokus, då är Prioritaire er bästa vän. Vårt nätverk, vår hängivna personal och vår prestigelöshet gör att vi passar rakt in som en högra hand åt er verksamhet.

”Vi är dina extra händer och ben, när du inte har tid, lust eller ork.”

Oddjobs är alltid annorlunda och med våra vana av kravplanering kommer vi snabbt, tillsammans, fram till exakt vilka era behov är. Hör gärna av er. Vi är tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi berättar gärna mer om hur vi :

  • Hjälper till med möbelmontering
  • Har god hand med hundar
  • Hämtar upp varor och gör utlägg från butiker och restauranger
  • Kommer över och hämtar sopor som ska till återvinningscentralen
  • Lämnar in bilen på däckbyte.